Zde může být vaše reklama.

Bezbrankový zápas Fotbalistky SK Sigma nerozhodně s FC Praha

Fotbalistky SK Sigma nerozhodně s FC Praha

foto: Petr Pelíšek

08. 10. 2023 - 10:46

V 7. kole druhé nejvyšší soutěže získaly fotbalistky SK Sigma Olomouc bod. Na svém domácím hřišti v Kožušanech uhrály bezbrankovou remízu s FC Praha.

Zápas to pro Hanačky nebyl lehký. Hosté jsou druhým týmem tabulky a měli nějaké vyložené šance. Ovšem Sigmu podržela brankářka Fojtíková. Ve druhém poločase mohl domácí tým rozhodnout, ale to Veselé se nepodařilo proměnit zajímavou možnost.

„FC Praha je druhý tým tabulky. Zápas to byl proto velice těžký. Soupeř byl výborný. Utkání bylo vyrovnané, ale musím uznat, že hostující tým měl o trochu více šancí. Zaplaťpánbůh, že žádná z nich neskončila gólem. Nikča chytala výborně. Byla s námi poprvé, protože přišla z béčka. Musím říct, že předvedla výborný výkon,“ řekl trenér SK Sigma Miloslav Novotný. „Remíza je asi zasloužená. Soupeř měl trochu více ze hry ve středu pole. Jsou na tom kombinačně výborně. Holky to však odbojovaly a odmakaly. Bod je pro nás výborný a zasloužený,“ podotkl.

SK Sigma Olomouc  – FC Praha 0:0

Rozhodčí: Bystroňová – Košková, Hausnerová. ŽK: Tulachová, Dvorská. Diváků: 100.

SK Sigma: Fojtíková – Pláničková (56. Veselá), Kr. Hegrová, Štěpánová, Berggrenová - Kvapilová, Novotná, Baštincová, Rédová (71. Navrátilová) - Barošová, Ševčíková (80. Lukaštíková), Trenér Miloslav Novotný.

Další články