Zde může být vaše reklama.

Fotbalistky SK Sigma nestačily na Duklu

Fotbalistky SK Sigma nestačily na Duklu

foto: Petr Pelíšek

30. 09. 2023 - 14:05

K zápasu 6. kola 2. ligy vyrazily fotbalistky SK Sigma Olomouc do Prahy. Hrály na Julisce proti Dukle, netradičně na září to bylo na umělé trávě. Ta Hanačkám moc nesedla, prohrály.

Domácí ještě v sezóně nezískali ani jeden bod. Ale Sigmu, které se vstup do soutěže naopak povedl, zlobili. Po prvním poločase to bylo nerozhodně nula k nule. Ve druhém poločase padla jedna branka, bohužel pro hosty to bylo do jejich sítě.

„Nehodnotí se mi to dobře. Byl to takový ten zápas, kdy nám tam nic nespadlo. Úplně nevím, co se přihodilo, hra nebyla podle našich představ. Do šancí jsme se dostávali, ale gólmanka domácí podržela. Pak jsme dostali z jedné chyby branku a už se s tím nepovedlo nic udělat. Příště máme doma FC Praha, dobře se na to připravíme, abychom to zvládli. Hlavně je třeba zlepšit zakončení,“ řekl asistent trenéra Lubomír Nedvěd.

Dukla Praha – SK Sigma Olomouc 1:0 (0:0)

Branky: 75. Prošková. Rozhodčí: Plátková – Brzková, Strnadová. ŽK: Stadlerová – Barošová, Rédová. Diváci:100.

SK Sigma: Schovajsová – Pláničková, Kr. Hegrová, Štěpánová, Berggrenová – Kvapilová (88. R. Váhalová), Novotná, Baštincová, Rédová (68. S. Váhalová) – Barošová, veselá. Trenér Miloslav Novotný.

Další články