Zde může být vaše reklama.

Boj o třetí místo Fotbalistky SK Sigma porazily Líšeň, rozhodla Veselá

Fotbalistky SK Sigma porazily Líšeň, rozhodla Veselá

foto: archiv redakce

04. 05. 2024 - 17:24

Zápas 2. kola nadstavbové skupiny o postup z druhé ligy hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc doma proti Líšni. Na hřišti v Kožušanech vyhrály nad Líšní 2:1, když obě branky dala Natálie Veselá. Hanačky se bodově dotáhly na v pořadí třetí hosty.

Sigma rychle vedla, už v 5. minutě skórovala hlavou Veselá. Ještě do přestávky to bylo dva. Ve 37. minutě ztrestala Veselá chybu hostů v rozehrávce. Pak si Olomouc bez potíží hlídala náskok a zápas dovedla k tříbodovému zisku. Nic na tom nezměnila ani branka inkasovaná v nastaveném čase.

„Jsem spokojený. Holky ukázaly kvalitu, přenesly si do zápasu výkon, který předvedly minulý víkend proti FC Praha, byť tam se nám výkon nesešel s dobrým výsledkem. Holky ukázaly, že fotbal umíme, byla tam spousta akcí, hodně zakončení, holky musím pochválit,“ řekl trenér SK Sigma Lubomír Nedvěd.

„Byl to zatím nejlepší zápas, co jsem za Olomouc hrála. Bylo to super, holky to odmakaly. V Sigmě jsem spokojená, je tady dobrý kolektiv, líbí se mi tady moc. Skvělá parta, dobří trenéři, jsem v první čtyřce,“ řekl brankářka Bára Beránková, která do klubu přestoupila z Pardubic.

SK Sigma Olomouc  –Líšeň 2:1 (2:0)

Branky: 5. a 37. Veselá – 90.+2 Komárková. Rozhodčí: Buchtová – Šabacká, Mikuláštiková. ŽK: Kotalová – Komárková. Diváků: 70.

SK Sigma: Beránková – Planičková, Štěpánová, Kr. Hegrová, Kotalová - Ka. Hegrová, Kvapilová, Baštincová (67. Pinkavová), Radičová (70. Konečná) -Rédová, Veselá (82. Dostalíková). Trenér: Lubomír Nedvěd.

Další články