Zde může být vaše reklama.

Skvělý zápas Fotbalistky SK Sigma přehrály Hradec

Fotbalistky SK Sigma přehrály Hradec

foto: Petr Pelíšek

23. 09. 2023 - 23:16

Další vítězství mají fotbalistky SK Sigma Olomouc. V 5. kole druhíé ligy porazily Hradec Králové a jsou na čtvrtém místě tabulky.

Hanačky po poločase vedly. Šancí měli mnoho, branky daly jen dvě. Obě padly ze závarů po rohových kopech. Krátce po pauze se Hradci povedlo snížit. Ale v 64. minutě dala týmu potřebný klid Ševčíková. Pak se zdálo, že Sigma už zápas v klidu dohraje. Jenže pět minut před koncem hosté dali druhou branku. Avšak žádné drama se nekonalo. Následně byla vyloučena brankářka hostů a pak už se jen dohrávalo.

„Bylo to zbytečné drama. První poločas jsme měli pod kontrolou, tam to mělo být čtyři nula. Pak jsme dostali celkem lacinou branku, bylo to po nedůrazu a zbytečné. Ale naštěstí jsme to zvládli, přidali třetí branku a pak udrželi vedení až do konce. Hradci jsem v tabulce odskočili, byl to takový ten zápas o šest bodů,“ řekl asistent trenéra SK Sigma Lubomír Nedvěd.

SK Sigma Olomouc – Hradec Králové 3:2 (2:0)

Branky: 28. Štěpánová, 42. Novotná, 64. Ševčíková – 47. Portychová, 85. Kňourková. Rozhodčí: Fraňková – Koryčanská, Konečná. ŽK: Novotná – Kijonková. ČK: 86. Voříšková. Diváci: 100.

SK Sigma: Schovajsová –Pláničková, Kr. Hegrová, Štěpánová, Berggrenová – Kvapilová, Novotná, Baštincová, Ševčíková (66. S. Váhalová)– Barošová (68. R. Váhalová), Veselá (61. Rédová. Trenér Miloslav Novotný.

Další články