Zde může být vaše reklama.

Duel proti prvnímu Fotbalistky SK Sigma prohrály se Spartou B

Fotbalistky SK Sigma prohrály se Spartou B

foto: Petr Pelíšek

21. 10. 2023 - 23:11

Fotbalistky SK Sigma Olomouc přišly o domácí neporazitelnost. V 9. kole druhé ligy prohrály se béčkem pražské Sparty, tedy lídrem soutěže.

V prvním poločase dokázala Sigma držet soupeře na distanc a favoritovi nedovolila žádnou šanci. Jenže po přestávce se to změnilo. Sparta dokázala ztrestat hned první dvě zaváhání olomoucké defenzivy a to už nevypadalo dobře. Hanačky pak bojovaly dál, snažili se dát kontaktní branku. To se nepovedlo, naopak tři minuty před konce inkasovaly potřetí.

„Byl to bojovný zápas. Holky do toho daly absolutně všechno. V prvním poločase jsme Spartu nepustili do žádné šance, takže to vypadalo dobře. Pak jsme po přestávce po dvou chybičkách inkasovali. Mohli jsme výsledek korigovat, ale nakonec jsme dostali i třetí branku. Holky ale musím i přes prohru pochválit, nedali jsme to Spartě zadarmo,“ řekl asistent trenéra SK Sigma Lubomír Nedvěd.

SK Sigma Olomouc – Sparta Praha 0:3 (0:0)

Branky: 54. Marcinková, 58. Truxová, 87. Lesáková. Rozhodčí: Hausnerová – Konečná, Košková. Bez karet. Diváci: 100.

SK Sigma: Schovajsová – Planičková, Kr. Hegrová (57. Veselá), Štěpánová, Berggrenová - - Kvapilová (67. Kollertová), Novotná, Baštincová, Rédová (81. Lukaštíková) - Barošová, Ševčíková. Trenér Miloslav Novotný.

Další články