Zde může být vaše reklama.

Nerozhodný výsledek Fotbalistky SK Sigma remizovaly v Líšni

Fotbalistky SK Sigma remizovaly v Líšni

foto: Petr Pelíšek

16. 09. 2023 - 14:21

Ve 4. kole 2. nejvyšší soutěže hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc v Líšni. Po první půlce tam vedly, nakonec vybojovaly jeden bod.

Hostující celek po prvním poločase vedl. Bylo to brankou do šatny, kterou dala Veselá. Po přestávce Sigma poměrně dlouho držela naději na výhru, o dva body přišla patnáct minut před koncem.

„Měly jsme celkem dost šancí už v prvním poločase, mohly jsme dát více branek. Ale to je fotbal. V závěru jsme dostaly na jedna jedna, pak to bylo trošku nervózní. Ale myslím, že je to to nakonec dobrý bod z venku,“ řekl Elin Berggrenová, šveádská hráčka v dresu SK Sigma.

„Škoda remízy, měly jsme v prvním poločase dost šancí. Druhý poločas už byl z naší strany trošku horší, ale odbojovaly jsme to, škoda inkasované branky. Za bod jsem ráda, ale chtěly jsme tři,“ uvedla Darina Barošová, kapitánka SK Sigma.

„Spokojenost je částečná. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, měli řadu tutovek, mohli jsme vést po deseti minutách o dvě branky. Nakonec jsme vedli brankou do šatny. Byl to hodně těžký zápas, holky to odmakaly, hrály výborně. Chtěli jsme tři body, ale nakonec jsem rád za bod, myslím, že je zlatý,“ řekl trenér SK Sigma Miloslav Novotný.

SK Líšeň – SK Sigma Olomouc 1:1 (0:1)

Branky: 75. Špičková - 46. Veselá. Rozhodčí: Suchá – Nejezchleb, Mayer. ŽK: Kr. Hegrová. Diváci: 100.

SK Sigma: Schovajsová – Pláničková, Kr. Hegrová, Štěpánová, Berggrenová - Ševčíková (64. Rédová), Novotná, Baštincová (85. Ilčíková), Kvapilová - Barošová, Veselá (64. Ka. Hegrová). Trenér Miloslav Novotný.

Další články