Zde může být vaše reklama.

Mají bod z venku Fotbalistky SK Sigma vezou remízu z Teplic

Fotbalistky SK Sigma vezou remízu z Teplic

foto: Petr Pelíšek

28. 10. 2023 - 21:27

Poslední říjnovou sobotu hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc v Teplicích. Po prvním poločase tam vedly, nakonec si do druholigové tabulky přispaly v utkání 10. kola jeden bod.

Po první půlce Hanačky vedly, ve 23. minutě se prosadila Barošová. Když v 57. minutě dala Baštincová druhou olomouckou branku, zdálo se, že Sigma má nakročeno k výhře. Jenže o dvě minuty později se domácím povedlo snížit. A patnáct minut před koncem pak daly Teplice na konečných 2:2:

„Zápas se mi hodnotí špatně. Jeli jsme do Teplic s tím, že chceme tři body. Hráli jsme zakřiknutě, nebylo to podle našich představ, i když jsme po poločase vedli. Pak jsme vsítili druhou branku. Následoval gól po rohu, to už jsme měli zraněnou stěžejní hráčku. Potom už to nebyla naše hra. Ovlivnilo nás hodně zranění Berggrenová, která dohrávala se zraněním … Měli jsme proměnit další šance v první půlce a bylo rozhodnuto. Ztratili jsme dva body, ale nedá se nic dělat, musíme pracovat dál,“ řekl Lubomír Nedvěd, asistent trenéra SK Sigma.

FK Teplice – SK Sigma Olomouc 2:2 (0:1)

Branky: 59. Hofffmannová, 75. Perková – 23. Barošová, 57. Baštincová. Rozhodčí: Holakovská – V. Brzková, A. Brzková. ŽK: Němcová. Diváci: 50.

SK Sigma: Schovajsová – Planičková, Štěpánová, Berggrenová – Kvapilová (56. S. Váhalová), Novotná, Rédová, Baštincová, Ševčíková – Barošová, Veselá (69. Sasáková). Trenér Miloslav Novotný.

Další články