Zde může být vaše reklama.

Skvělý obrat po pauze Fotbalistky SK Sigma vyhrály nad Teplicemi

Fotbalistky SK Sigma vyhrály nad Teplicemi

foto: Petr Pelíšek

10. 09. 2023 - 01:42

Po dvou venkovních zápasech v prvních dvou kolech druhé ligy hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc v tom třetím poprvé v sezóně doma. Na hřišti v Kožušanech si nakonec hladce poradily s Teplicemi, i když po prvním poločase prohrávaly.

Zápas pro Hanačky nebyl jednoduchý. V předchozím kole prohrály vysoko v Praze se Spartou B a potřebovaly se dostat zpět do pohody. Ale první poločas tomu moc nepomáhal. Hostům totiž vyšel ojedinělý protiútok a do kabin šli s těsným vedením. Ovšem po pauze bylo všechno jinak. Sigma po chvíli dvěma góly otočila skóre. A pak už si výhru pohlídala. Tým nepřipustil žádné drama a v závěru ještě přidal další dvě branky.

„První poločas byl z naší strany hodně nepřesný, nedařilo se nám. Byli jsme všude o krok pozdě a soupeř šel po jednom propadeném míči do vedení. Pak na nás trošku spadla deka. Do druhé půlky jsme prostřídali dvě hráčky. Dali jsme hned na začátku na jedna jedna, pak šli do vedení, což už nás uklidnilo. Byl to těžký a náročný zápas, ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Po třech kolech máme šest bodů, což je super,“ řekl trenér SK Sigma Miloslav Novorný.

SK Sigma Olomouc – FK Teplice 4:1 (0:1)

Branky: 49. Berggrenová, 55. Kvapilová, 88. Baštincová, 90+2. Veselá - 11. Drbalová. Rozhodčí: Čampišová – Šabacká, Votavová. ŽK: Němcová, Neumanová. Diváci: 120.

SK Sigma: Schovajsová – Pláničková, Kr. Hegrová, Štěpánová, Berggrenová - Ševčíková (63. Sasáková), Novotná, Baštincová, Ka. Hegrová (46. Veselá) - Barošová (86. Ilčíková), Rédová (46. Kvapilová). Trenér Miloslav Novotný.

Další články