Zde může být vaše reklama.

Chystají se na jaro Juniorky SK Sigma pokračují přípravě

Juniorky SK Sigma pokračují přípravě

foto: archiv redakce

21. 02. 2024 - 15:18

V plné přípravě na jarní část sezóny jsou juniorky SK Sigma Olomouc. Nejdříve odehrály zápas proti žákům SK Chválkovice, pak je čekal tréninkový kemp v Bohuňovicích a utkání proti tamnímu celků žáků U 15.

Pro tréninkový kemp měl tým pod vedením trenéra Milana Hanka a vedoucího týmu Michala Frantíka zázemí v areálu Centra zdraví v Bohuňovicích. Mohli zde využít k regeneraci i bazén, vířivku a další podmínky. Tréninky byly třífázové, konaly se na místním hřišti s umělou trávou a posilovnu. Na závěr kempu sice v přátelském utkání prohráli s místním klubem 2:10, ale do utkání šly z plné zátěže a na některých byla již vidět únava. Do 50. minuty s domácím týmem držely Sigmačky krok, bylo to ještě pouze 5:2. V duelu šlo především o herní zátěž a vyzkoušení si hráček na různých postech. Hrálo na umělé trávě 5+1.

SK Sigma Olomouc WU 18 - SK Chálkovice 3:0

Branky: Dorazilová, Dostáliková, Otiepková

SK Sigma: Sofie Faltusová - Simona Pinkavová, Eliška Horáková, Natálie Coufalová, Antonie Kolaříková, Eliška Dorazilová, Adriana Otiepková, Sofie Strouhalová, Hana Dostáliková, Lucie Vičarová, Adriana Šafaříková.  Střídání: Julie Šmejkalová, Vendula Vyvážilová, Kateřina Cvetanová, Karolína Gazdíková, Dominika Frantík, Nikola Brázdová. Trenér Milan Hank.

TJ Sokol Bohuňovice U 15 - SK Sigma Olomouc WU 18 10:2

Branky Sigmy: Kolaříková,Strouhalová

SK Sigma: Sofie Faltusová - Simona Pinkavová, Lucie Vičarová, Eliška Horáková, Tereza Opravilová. Střídání: Julie Šmejkalová, Nikola Brázdová, Natálie Coufalová, Antonie Kolaříková, Sofie Strouhalová, Hana Dostáliková, Karolína Gazdíková. Trenér Milan Hank.

Další články