Zde může být vaše reklama.

Sedmibranková přestřelka Kožušany doma prohrály o gól s Velkým Týncem

Kožušany doma prohrály o gól s Velkým Týncem

foto: Petr Pelíšek

05. 06. 2023 - 16:14

V pětadvacátém kole I. B třídy, skupina B, měly Kožušany doma za soupeře Velký Týnec. Zápas se proměnil v sedmigólovou přestřelku, ve které byli nakonec šťastnější hosté. Domácí i přes prohru zůstali na čele tabulky.

Hostům se povedl vstup do zápasu, hned z první akce dali branku. Kožušany pak góly Thomase a Zlamála, pokaždé hlavou po standardce, otočily stav. Ale po půlhodince hry bylo zase srovnáno. To se změnilo pět minut po pauze. Ale ani druhé vedení v utkání domácí neudrželi. Týnec během čtyř minuty obrátil na tři čtyři. Kožušany pak měly v posledních pětadvaceti minutách tlak, velké šance, když trefily břevno a hosté vyhlavičkovávali na brankové čáře, ale na výsledku už se nezměnilo nic.

TJ Kožušany – Sokol Velký Týnec 3:4 (2:2)

Branky: 11. Thomas, 19. Zlámal, 50. Herzán – 2. a 64. Doležel, 31. a 68. Ehrenberger. Rozhodčí: Horák ml. – Horák st., Bartoň. ŽK: Rozehnal – Hložek, Dosoudil, Kajdaš, Švéda. Diváci: 200.

Kožušany: Blaha – Palaščák, Rozehnal, Soušek (7. Fiala), Stránský – Pučálka (78. Zmeškal), Herzán, Rončák, Boháček (68. Chanin) – Zlámal, Thomas. Trenér David Rozehnal.
Velký Týnec: Hložek – Podivinský, Dosoudil, Grofek, Magna (88. Charvot), Kajdaš (62. M. Kovařík, 88. Hrudník), P. Kovařík, Ehrenberger, Coufal, Doležel, Švéda. Trenér Jiří Derco.

Další články