Zde může být vaše reklama.

Kožušany doma s lídrem prohrály

Kožušany doma s lídrem prohrály

05. 05. 2019 - 19:33

Těžký zápas dnes sehráli fotbalisté Sokola Kožušany. Za soupeře měli Olešnici, první tým tabulky I. B třídy, skupina B. A nakonec prohrály o tři branky.

Začátek utkání domácí zaspali a už ve čtvrté minutě prohrávali o dvě branky. Což nebyla pro obranu dirigovanou internacionálem Davidem Rozehnalem dobrá vizitka. Ovšem to se pak změnilo a Kožušany se tlačily za zlepšením stavu zápasu. Hostující defenzivě velel exSigmáků Martin Komárek a platilo to ale jen třicet minut. Pak se zranil a musel střídat. Toho domácí tým rychle využil, když se prosadil středem Thomas a dal kontaktní branku.

Po přestávce Kožušany tlačily a vyrovnání mohlo přijít každou chvíli. Tlak narušilo poněkud přísné vyloučení Řeháka. I poté se domácí snažili prvnímu týmu tabulky sebrat body, o naději přišli v závěrečných minutách, kdy už oslabení neustáli a ještě dvakrát inkasovali.

Sokol Kožušany – Olešnice u Bouzova 1:4 (1:2)

Branky: 40. Thomas – 4. Rýznar, 5. Knápek, 80. Sasák, 87. Puchr. Rozhodčí: Čampišová – Valouch, Smékal. ŽK: Sladký, Řehák – Zapletal, Komárek, Kolomazník, Kováč, Semian. ČK: 63. po 2. ŽK Řehák. Diváci: 120.
Kožušany: Očenášek – Sladký (85. Vyvážil), Stuchlík, Guskovič, Boháček, Sedláček, Soušek, M. Rozehnal, D. Rozehnal, Řehák, Thomas (68. Bezuhlyj). Trenér David Rozehnal.
Olešnice: Snášel – R. Zapletal, Komárek (30. Sasák), Chrablo, Knápek, Kolomazník, Novák, Rýznar, Puchr, Kováč, Semian (72. D. Zapletal)Trenér Ladislav Gallo.

Další články