Zde může být vaše reklama.

Druhé prvenství Krajský pohár vyhrál 1.FC Olešnice

Krajský pohár vyhrál 1.FC Olešnice

05. 06. 2019 - 20:56

Finále Krajského poháru se hrálo dnes na stadionu FK Nové Sady. Střetly se v něm 1. FC Olešnice u Bouzova a Spartak Lipník. Po prvním poločase papírově domácí tým vedl, v řádné hrací době to bylo nerozhodně. A tak rozhodovaly penalty, v těch byli šťastnější hráči z Olešnic.

Úvod utkání byl bohatý na branky. Lipník šel v 9. minutě do vedení, pak Olešnice během šesti minut otočily stav. Ovšem dvě minuty po přestávce po chybě obrany bylo srovnáno. A v závěru to bylo drama. Pět minut před koncem šel do vedení podruhé v utkání Lipník, ale opět ho neudržel. Dvě minuty před koncem vyrovnal na 3:3 Novák. Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro 1.FC Olešnice, rozhodující pokutový kop proměnil Aleš Semian.

„Bylo to drama až do poslední minuty. Máme druhé vítězství, jsem hrozně rád. Bojovali jsme, Lipník byl dobrý soupeř, v zimě nás jako jediní porazili. Věděli jsme, že to bude těžké. Postoupili jsme tři kola před koncem vyhráli pohár, můžu být spokojený,“ řekl trenér 1.FC Olešnice Ladislav Gallo.

1.FC Olešnice – Spartak Lipník 3:3 (2:1), na penalty 4:3

Branky: 13. a 19. Puchr, 88. Novák – 9. Semian, 47. Zavadil, 85. Hurta. Rozhodčí: Brázdil – Slota, Motal. ŽK: Puchr, Gallo – Dudík, Kubica. Diváci: 334.
Olešnice: Snášel – Rýznar, Zapletal, Havlíček, Semian, Knápek, Kolomazník, Novák, Puchr, Kováč, Gallo (78. Sasák). Trenér Ladislav Gallo.
Lipník: Švaček – Hotěk, Machala, Dudík, Lyko (30. Pospíšil, 83. Enenkel), Baran (46. Filípec), Hurta, Kubica, Kovařík, Zavadil, Zelenay. Trenér Jan Bednář.

Další články