Zde může být vaše reklama.

Opora zůstává Michal Vepřek bude pokračovat, v Sigmě prodloužil

Michal Vepřek bude pokračovat, v Sigmě prodloužil

foto: Petr Pelíšek

17. 06. 2023 - 12:10

Tým SK Sigma Olomouc B se bez potíží udržel ve druhé lize. Pomohl k tomu zkušený obránce Michal Vepřek (1985), který se stal v béčku mentorem pro mladé hráče. A to bude pokračovat, Vepřek s klubem podepsal smlouvu na další sezónu. V té už bude hrát pod vedením trenéra Tomáše Janotky, který u družstva nahradil Augustina Chromého.

„Jsem rád, že si můžu kariéru prodloužit o další sezónu. Role zkušeného hráče v béčku mě baví. I kvůli klukům jsem chtěl ještě pokračovat, protože cítím, že jim mám co předat. Na jaře jsem kvůli zranění neodehrál tolik, kolik bych si představoval. O to větší mám ale motivaci do další sezóny,“ řekl Michal Vepřek. V té ho bude trénovat Tomáš Janotka, bývalý dlouholetý spoluhráč se Sigmy, oba byli u toho, když klub v roce 2012 získal své dosud jediné dvě trofeje – domácí pohár a superpohár.

„S Michalem jsme spokojení. Na pozici mentora, který předává zkušenosti mladým klukům, odvádí přesně to, co jsme si od něj slibovali. Chválil si ho i trenérský tým. I proto jsme rádi, že jsme se dohodli na pokračování o další rok a on si může kariéru prodloužit,“ řekl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma.

Michal Vepřek odehrál v první lize za SK Sigma 247 zápasů, dalších 8 na hostování v Jihlavě, ve druhé lize odehrál za áčko a béčko dohromady 71 utkání.

Další články