Zde může být vaše reklama.

Domácí pohár MOL Cup: Sigma hraje osmifinále s Duklou

MOL Cup: Sigma hraje osmifinále s Duklou

foto: Petr Pelíšek

28. 10. 2019 - 14:43

Fotbalisté SK Sigma Olomouc v sobotu v Ostravě rozehráli anglický týden. Čekají je tři zápasy v rychlém sledu, ty prvoligové proloží osmifinálový duel MOL Cupu. Hanáci hrají s v domácím poháru s pražskou Duklou na Andrově stadionu poslední říjnové úterý od 17 hodin.

Sigma má jasný úkol, samozřejmě by ráda postoupila do další fáze pohárové soutěže, čtvrtfinále se bude hrát až na jaře. „Pohárové utkání s Duklou je pro nás důležité, chceme postoupit. Je možné, že šanci dostanou mladí hráči, kteří na tréninku vypadají velmi dobře, šlapou do toho a výrazně si říkají o příležitost. Můžu už prozradit, že chytat bude Aleš Mandous, který prokazuje dobrou výkonnost na tréninku i v zápasech béčka,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Na zápas budou otevřeny dvě tribuny – hlavní západní a východní, tedy tribuna Karla Brücknera. Vstupné činí 50 korun, permanentkáři mají pohár zadarmo.

Utkání SK Sigma Olomouc versus FK Dukla Praha se hraje v úterý 29. října od 17.00 (rozhodčí: Pavel Rejžek – Petr Kotalík, Jiří Pečenka).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc:
Mandous – Sladký, Štěrba, Zima, Vepřek – Pilař, Texl, Houska, Zmrzlý, Falta – Yunis. Trenér Radoslav Látal.
Dukla Praha: Hruška - Souček, Piroch, Chlumecký - Tetour, Kozma, Krunert, Kovaľ, Preisler - Hašek, Hadaščok. Trenér Roman Skuhravý.

Další články