Zde může být vaše reklama.

Nové Sady mají třetí výhru do série

Nové Sady mají třetí výhru do série

08. 05. 2019 - 19:30

Třetí zápas v řadě dokázali vyhrát fotbalisté FK Nové Sady. Dnes hráli doma proti Humpolci, na který z patnáctého místa tabulky divizní skupiny D ztráceli čtyři body. A to se změnilo, po vítězství jim na pozici v pořadí před sebou schází jen bod.

Utkání nezačalo pro domácí dobře. Tedy ne, že by nebyli aktivní, ale ve 26. minutě inkasovali. Humpolec vyrazil do protiútoku, rozhodčí pustil hru rukou, a bylo to po brejku 0:1. Ovšem po chvíli bylo všechno úplně jinak. Ve 33. minutě přímý kop Šuby tečoval do sítě Rus a bylo srovnáno. O šest minut později dal Rus druhou branku a ve 41. minutě přidal třetí Richter. Dokonalý obrat.

Do druhé půlky Humpolec dvakrát vystřídal ve snaze ještě něco změnit. Ale domácí defenziva fungovala skvěle. Pak se na hřišti trošku přiostřilo, rozhodčí odpustil hostům jasnou červenou kartu. Avšak Sady to moc mrzet nemuselo. V 73. minutě utekl po levém křídle Šuba, přihrál Spurnému a ten do prázdné pečetil zaslouženou domácí výhru.

FK Nové Sady – Humpolec 4:1 (3:1)

Branky: 33. a 39. Rus, 41. Richter, 73. Spurný – 26. Alt. Rozhodčí: Kaloč – Bureš, Ham. ŽK: Zbořil, Schlimbach, Richter – Pešek, Šerý. Diváci: 120.
FK Nové Sady: Zbořil – Kopp, Popelka, Spurný, Schlimbach, Škoda, Krátký, Richter (85. Pošusta), Rus (81. Ďuríček), Ždánský, Šuba (78. Boukhatem). Trenér Rostislav Sobek.

Další články