Zde může být vaše reklama.

Vstupenky ještě jsou Odchovanci Sigmy v repre na Černou Horu

Odchovanci Sigmy v repre na Černou Horu

28. 05. 2019 - 23:38

Česká fotbalová reprezentace bude hrát v pondělí 10. června v Olomouci na Andrově stadionu proti Černé Hoře. A do kvalifikačního zápasu o postup na EURO zasáhnou i dva odchovanci SK Sigma Olomouc, v nominaci trenéra Jaroslava Šilhavého jsou stoper Tomáš Kalas a útočník Martin Doležal.

Tomáš Kalas odehrál v sezoně 2018/2019 za Bristol ve druhé nejvyšší anglické soutěži 38 zápasů. Martin Doležal patří k oporám Jablonce, má za sebou dosud nejlepší sezonu v kariéře, nastřílel 15 branek. Celkem v první lize už Doležal odehrál 200 utkání a dal 60 gólů.

V listině náhradníků jsou dva hráči SK Sigma Olomouc – stoper Václav Jemelka a záložník Lukáš Kalvach, který bude od nové sezony hráče Viktorii Plzeň, na západě Čech už podepsal smlouvu.

Mezi náhradníky národního týmu pro poslední reprezentační sraz sezony jsou ještě další odchovanci SK Sigma. Naději na ostrou nominaci mají záložníci Tomáš Hořava (Viktoria Plzeň), Martin Pospíšil (Jagelonia Bialystok), Petr Ševčík (Slavia Praha) a Tomáš Přikryl (Mladá Boleslav), spolu s nimi také útočník Tomáš Chorý (Viktoria Plzeň).

Zápas Česká republika versus Černá Hora bude mít výkop ve 20.45. Vstupenky jsou v prodeji ve Fanshopu SK Sigma na Andrově stadionu (otevřeno po-pá 10-17 hodin), a to na tribuny sever a jih v ceně 290 korun.

Další články