Zde může být vaše reklama.

Skvělá posila Odchovanec Martin Pospíšil se vrací do Sigmy!

Odchovanec Martin Pospíšil se vrací do Sigmy!

foto: archiv redakce

02. 03. 2023 - 10:37

Výraznou posilu získal SK Sigma Olomouc. Zpět do klubu se vrací záložník Martin Pospíšil (1991). Na Andrův stadion se vrací po devíti letech, naposledy působil v polské Jagielonii Bialystok. Do Sigmy přichází jako volný hráč, smlouvu podepsal do léta 2025 s opcí.

„S Martinem jsme v kontaktu byli delší dobu a vždycky jsme se bavili o tom, že by se ve správný čas mohl vrátit. Typologicky je to fotbalista, kterého jsme v zimě hledali. Když se objevila možnost jej získat, začali jsme na tom intenzivně pracovat. Trvalo to několik týdnů, ale nakonec se to povedlo. Jsme rádi, že je tady,“ řekl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma

 „O návratu jsem přemýšlel intenzivně zhruba rok a půl. Táhlo mě to domů do Olomouce. Nedokázal jsem si představit, že bych se vrátil do Česka do jiného klubu,“ řekl Martin Pospíšil. „Hodně jsem se na tento moment těšil. Nemůžu uvěřit tomu, že se to uskutečnilo tak rychle. Návrat se plánoval možná trochu později. Když se naskytla možnost návratu už teď, skočil jsem po ní. Prioritou pro mě bylo, abych se se Sigmou dohodl. Jsem rád, že se to povedlo,“ podotkl.

Další články