Zde může být vaše reklama.

Předprodej na repre v Olomouci začne na začátku května

Předprodej na repre v Olomouci začne na začátku května

16. 04. 2019 - 19:34

Předprodej lístků pro veřejnost na červnové kvalifikační zápasy české fotbalové reprezentace proti Bulharsku a Černé Hoře začne v pondělí 6. května. Vstupenky budou v obou případech stát od 290 do 690 korun. Národní tým přivítá Bulharsko v pátek 7. června v Generali Areně v Praze na Letné, Černou Horu v pondělí 10. června na Andrově stadionu v Olomouci. Uvedl to server fotbal.cz.

Předprodej bude probíhat na internetových stránkách www.vstupenkyfotbal.cz a každý fanoušek si může zakoupit maximálně šest vstupenek.

„Budou to pro nás možná klíčové zápasy celé kvalifikace. Proto věřím, že jak na Letné, tak potom v Olomouci nás fanoušci podpoří ve velkém počtu. Tak jako v březnu v Anglii a doma proti Brazílii. A my je naopak potěšíme dobrými výkony i výsledky,“ řekl trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Předprodej pro veřejnost začne 6. května. Už od pondělí 29. dubna si budou moci vstupenky pořídit členové Fanklubu fotbalové reprezentace. Pokud pro sebe vyhrazená místa (v Olomouci sektory W, X, U) do týdne nevyprodají, dostanou se i tyto lístky do volného prodeje. Zájemci se můžou stát členem Fanklubu na webu www.fanklubrepre.cz.

Místa na jsou rozdělená do tří cenových kategorií. Nejlevnější vstupenky vyjdou na 290 korun, II. kategorie na 490 korun a nejlepší sedačky na 690 korun. Fanoušci, kteří byli na březnovém zápase proti Brazílii, můžou na nákup uplatnit dvacetiprocentní slevu.

„Už dříve jsme avizovali, že touto slevou chceme poděkovat fanouškům za podporu právě v zápase proti Brazílii. Do Edenu přišlo přes devatenáct tisíc diváků, což byla nejvyšší domácí návštěva za posledních dvacet let. Věřím, že fanoušci ve velkém počtu podpoří reprezentaci i proti Bulharsku a Černé Hoře,“ uvedl předseda Fotbalové asociace České republiky Martin Malík.

Slevu bude možné uplatnit v „nákupním košíku“ po vložení slevového kódu – jedenáctimístného čísla vstupenky z utkání proti Brazílii.

Pro nákup vstupenek na utkání s Bulharskem: BU (Bulharsko) a zadání 11místného čísla vstupenky (např. BU12345678900).

Pro nákup vstupenek na utkání s Černou Horou: CH (Černá Hora) a zadání 11místného čísla vstupenky (např. CH98765432100).

Jeden kód bude možné uplatnit na obě vybraná utkání, ale u každého zápasu jen jednou. Slevy se nesčítají (ani s žádnými dalšími bonusy).

Vozíčkáři můžou na obě utkání objednávat lístky na e-mailu vstupenky@fotbal.cz.

Česká reprezentace bude proti Bulharsku a Černé Hoře hrát o co nejlepší výchozí pozici pro podzimní závěr kvalifikace. Na Euro 2020 postoupí dva nejlepší týmy ve skupině, ve které jsou ještě Anglie a Kosovo.

Další články