Zde může být vaše reklama.

Druhá zimní posila Přichystal z Brna je novým hráčem SK Sigma

Přichystal z Brna je novým hráčem SK Sigma

foto: fczbrno.cz

03. 01. 2023 - 17:42

Druhý den přípravy, druhý nový člen v kádru. V pondělí se na startu přípravy SK Sigma objevil záložník Jan Fortelný (1999), který bude na Hané do konce sezony hostovat ze Sparty Praha. O den později klub oznámil dalšího novice, ze Zbrojovky Brno přestupuje do SK Sigma útočník nebo záložník Jakub Přichystal (1995). Smlouvu dostane na tři roky.

Ofenzivní hráč Jakub Přichystal opouští Zbrojovku a přestupuje do Sigmy Olomouc. „Jakubovi končila v létě tohoto roku smlouva a rozhodl se po dlouhých letech změnit prostředí. Zbrojovka vyhověla nabídce Sigmy Olomouc a sedmadvacetiletý útočník či záložník tak přestupuje na Hanou už v zimě,“ píše se na webu Zbrojovky.

„Věříme, že se Jakubovi bude u nás dařit. Od jeho příchodu si slibujeme zvýšení konkurence v kádru. K týmu se připojí během zítřka, byť administrativní detaily se ještě dolaďují," řekl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma.

Přichystal byl ve Zbrojovce od dorosteneckých let, v první a druhé lize odehrál dohromady 126 zápasů. V letošním ročníku zasáhl do devíti ligových utkání, jednou skóroval. Ve FORTUNA:LIZE nasbíral za 5 sezon 67 startů a dal 8 branek.

Přichystal třetím hráčem, který se v poslední době přesunul ze Zbrojovky do SK Sigma. Před ním šli z Brna na Hanou záložník Jan Sedlák a útočník Antonín Růsek.

Další články