Zde může být vaše reklama.

V Galerii Šantovka Reprezentace se v Olomouci setká s fanoušky

Reprezentace se v Olomouci setká s fanoušky

foto: Petr Pelíšek

27. 10. 2022 - 15:20

Poslední letošní nominaci oznámí česká fotbalová reprezentace v netradičním stylu. V úterý 8. listopadu dorazí v čele s trenérem Jaroslavem Šilhavým, brankářem Tomášem Vaclíkem, bývalým hráčem Tomášem Ujfalušim a dalšími svými zástupci do Olomouce, kde v 18:00 v Galerii Šantovka začne speciální akce REPRE MEZI FANOUŠKY. Fotbalová asociace o tom informovala v tiskové zprávě.

Nominace na listopadová utkání, otázky fanoušků, autogramiáda, exhibice eRepre, akce od partnerů reprezentace… Tak vypadá hlavní program, který si národní tým do Šantovky připravil.

Fanoušci se mohou těšit na speciální hosty. Do Olomouce dorazí trenér Jaroslav Šilhavý, současný brankář národního týmu Tomáš Vaclík, bývalý kapitán Tomáš Ujfaluši, manažer týmu Tomáš Pešír a asistent trenéra Jiří Chytrý.

„Moc se mezi fanoušky těšíme! Nominaci většinou odhalujeme jen před novináři, ale fotbal všichni děláme hlavně pro fanoušky. Doufám, že dorazí co nejvíc lidí a že odpovíme na co nejvíc otázek, které si na nás fandové nachystají. Snad se taky všichni naladíme na zápas proti Faerským ostrovům, který nás týden nato v Olomouci čeká,“ uvedl trenér Jaroslav Šilhavý.

Akce začne v Galerii Šantovka v 18:00 a bude rozdělená do několika bloků. V úvodu reprezentace oznámí nominaci, následovat bude prostor pro otázky fanoušků a v závěru se přítomní mohou těšit na autogramiádu či esportovou exhibici mezi eRepre a Sigmou Olomouc. Dalších několik akcí během celého večera připravili pro fanoušky partneři reprezentace.

REPRE MEZI FANOUŠKY:
18:00 nominace (Jaroslav Šilhavý, Tomáš Pešír)
18:20 otázky fanoušků (Jaroslav Šilhavý, Tomáš Pešír, Tomáš Vaclík, Tomáš Ujfaluši)
18:45 exhibice ve FIFA22 eRepre vs. SK Sigma Olomouc
18:45 autogramiáda (Jaroslav Šilhavý, Tomáš Pešír, Jiří Chytrý, Tomáš Vaclík, Tomáš Ujfaluši)

Další články