Zde může být vaše reklama.

Násilná dohrávka Rozhodčího po finále napadli na parkovišti

Rozhodčího po finále napadli na parkovišti

23. 05. 2019 - 08:07

Zatímco během finálového utkání MOL Cupu mezi Ostravou a pražskou Slavií vytvořili fanoušci obou týmů skvělou atmosféru, po jeho konci se to docela pokazilo. Duel, který vyhrála Slavia 2:0, bude mít nejspíš ještě dohru, po zápase byl napaden jeden z rozhodčích.

K napadení rozhodčího nedošlo během utkání. To měla security pod dohledem, po konečném hvizdu navíc vběhlo na hřiště mnoho policistů, někteří i se psy. Takže tam byl klid.

K incidentu potom došlo až dlouho po střetnutí, rozhodčí, tedy přesněji člen týmu VAR, byl ztlučen cestou ze stadionu k vozidlu. „Po skončení utkání při odchodu týmu VAR ze stadionu k automobilu došlo nejprve k slovnímu útoku na tým VAR a následně k fyzickému napadení člena týmu VAR Petra Antoníčka fanoušky FC Baníku Ostrava - povalení na zem a úder pěstí do hlavy. Do několika vteřin došlo k zásahu pořadatelské služby a příslušníků městské policie. Viníci útoku nebyli identifikováni. Z místa ihned utekli," napsal hlavní rozhodčí Petr Ardeleanu v zápisu o utkání s odkazem na podrobnosti ve zprávě delegáta. Informaci přinesl sport.cz.

Další články