Zde může být vaše reklama.

Domácí pohár Sigma hraje o postup v MOL Cupu v Zápech

Sigma hraje o postup v MOL Cupu v Zápech

foto: Petr Pelíšek

18. 10. 2022 - 14:00

Fotbalisté SK Sigma Olomouc jsou uprostřed anglického týdne. Po sobotní remíze 1:1 v Praze s Bohemians vyrazí ve středu podobným směrem. Zápas 3. kola MOL Cupu hrají v Zápech, začínat se bude v 15.00.

Hanáci jsou jasným favoritem, ale zároveň musejí být velmi obezřetní. Zápy sice hrají třetí ligu, ale ve druhé kole MOL Cupu vyřadily druholigovou Chrudim. „Máme před sebou pohárový zápas v Zápech, což nebude jednoduché, ale jednoznačně ho musíme zvládnout a připravit se na Zlín. Hráči, v kontextu toho, že se nám zápasy teď povedly, by se o tohle měli opřít. I na Bohemians je ten bod pro nás dobrý. V utkání jsme měli dobré věci. Je třeba, abychom do zápasů šli s větší mírou uvolněnosti a sebevědomí. Budeme na tomhle s hráči i týmem pracovat,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Utkání SK Zápy versus SK Sigma Olomouc se hraje ve středu 19. října od 15.00 (rozhodčí Ondřej Berka – Matěj Vlček, Jaroslav Hádek).

Pravděpodobné sestavy
Zápy: Vejmola – Pardubský, Duben, Růžek, Woitek - Kavalír, Koutenský, Eliáš, Kubeš - Petrlák, Matějka. Trenér Petr Vrabec.
SK Sigma Olomouc: Trefil – Chvátal, Pokorný, Beneš, Sláma – Navrátil, Breite, Spáčil, Zifčák– Chytil, Růsek. Trenér Václav Jílek.

Další články