Zde může být vaše reklama.

Potvrdí výhru z venku Sigma hraje po třech týdnech zase doma

Sigma hraje po třech týdnech zase doma

foto: Petr Pelíšek

09. 08. 2019 - 12:25

Fotbalisté SK Sigma Olomouc se po třech týdnech opět představí svým fanouškům doma na Andrově stadionu. Modrá lavina má za sebou dva venkovní duely, nejprve sahala po bodu na Slavii, pak zvítězila v Liberci. Teď hraje v 5. kole FORTUNA:LIGY v sobotu proti Karviné, začínat se bude v 17 hodin.

Hanáci mají po čtyřech kolech šest bodů, naposledy minulou sobotu vyhráli v Liberci 1:0 brankou Jakub Plška. No a tři body z venku, ty je samosebou nutné hned potvrdit vítězstvím doma. Karviná je sice v tabulce poslední, ovšem doma před týdnem remizovala se Slavií (0:0), předtím hodně zazlobila v Plzni. „Víme, že Karviná nehraje vůbec špatně. Celý týden se snažíme připravit na to, že soupeře podcenit nemůžeme. Utkání bude hodně o soubojích a o důrazu, ale jestli chceme potvrdit tři body, tak se s tím musíme vyrovnat. Na hřišti musíme podat stoprocentní výkon,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal pro klubový web. „Hrajeme doma, věřím, že nám fanoušci pomůžou k bodovému zisku,“ podotkl.

Se složením základní jedenáctky už by to mohl mít trenér Látal zase o něco snadnější, marodka se částečně vyprázdnila. V přípravě s týmem už jsou brankář Miloš Buchta i útočník Martin Nešpor, v pořádku je také Lukáš Greššák, který v Liberci odstoupil z utkání už v prvním poločase. Mimo hru by tak tedy měli být pouze Michal Vepřek a Tomáš Zahradníček.

Vstupenky na tento duel jsou v prodeji ve Fanshopu i v síti Ticketportal, stojí 250, 200 a 150 korun, u dvou nižších cen je možnost padesátiprocentní slevy pro děti, navíc děti do šesti let mají vstup zdarma bez nároku na místo. Otevřeny budou tribuny západ, východ a jih.

Utkání SK Sigma Olomouc versus MFK Karviná se hraje v sobotu 10. srpna od 17.00 (rozhodčí Karel Hrubeš – Zdeněk Koval, Jaroslav Poživil).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Reichl - Sladký, Beneš, Jemelka, Kerbr - Pilař, Greššák, Houska, Plšek, Falta – Yunis. Trenér Radoslav Látal.
MFK Karviná: Hrdlička - Ndefe, Stropek, Rundič, Čonka - Putyera, Lingr, Janečka, Hanousek, Vukadinovič - Petráň. Trenér František Straka.

Další články