Zde může být vaše reklama.

Příprava pokračuje Sigma hraje v sobotu dvě utkání

Sigma hraje v sobotu dvě utkání

foto: Petr Pelíšek

01. 07. 2022 - 14:00

Za měsíc začíná nejvyšší fotbalová soutěž, takže příprava týmu SK Sigma Olomouc je v plném proudu. Svěřenci trenéra Václava Jílka mají první prázdninovou sobotu na programu hned dvě přípravná utkání. Obě budou hrát ve Slatinicích, od 11.00 s Prostějovem, od 16 hodin pak proti Žilině.

První zápas mají Hanáci za sebou, prohráli v něm s druholigovým Vyškovem 2:3. „Zápas zapadal do kondičního bloku, který byl včera extrémně náročný, nohy nám úplně nešly. Přidali jsme taky lehkovážnost v předbrankovém prostoru, a pak je z toho takový výsledek. Nedělal bych z toho ale v tuhle chvíli nějaké drama. Víme, koho jsme měli na hřišti. Nebylo asi sedm hráčů, kteří by jinak nejspíš nastoupili,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Druhé utkání bude opět proti celku z české druhé nejvyšší soutěže, tentokrát jde o derby proti Prostějovu. Pak dojde na řadu duel se slovenskou prvoligovou Žilinou. Vzhledem k tomu, že se obě střetnutí uskuteční v jeden den lze předpokládat, že trenér Jílek rovnoměrně rozloží tým na dvě skupiny.

Žilinu trénuje pro nový soutěžní ročník bělkovický rodák Jaroslav Hynek.

Utkání SK Sigma Olomouc versus Prostějov se hraje v sobotu ve Slatinicích od  11.00, od 16.00 nastoupí Sigma tamtéž proti MŠK Žilina.

Další články