Zde může být vaše reklama.

Další zápas venku Sigma hraje v sobotu Liberci

Sigma hraje v sobotu Liberci

foto: Petr Pelíšek

02. 08. 2019 - 12:00

Druhý zápas v řadě na hřišti soupeře hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc. Po těsné prohře v Praze na Slavii (0:1) nastoupí Modrá lavina v sobotu v Liberci proti Slovanu, začínat se bude v 17.00.

Utkání bude soubojem o únik ze suterénu. Oba celky totiž mají po třetím kole jen tři body a jsou ve spodní sestupové skupině. Komu se podaří zabodovat naplno, můžu získat klid do dalších ligových bojů.

Olomoucký trenér Radoslav Látal se se současným koučem Liberce Pavlem Hoftychem potkal na slovenském angažmá. Když vedl Spartak Trnava, byl Hoftych coby sportovní manažer jeho nadřízený. „S trenérem Hoftychem se známe, pracovali jsme spolu půl roku v Trnavě. Víme, co od sebe čekat,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal pro klubový web.

Podle Látala čeká Sigmu další obtížný duel. „V Liberci mají důrazné, agresivní mužstvo, v domácím prostředí budou určitě chtít vyhrát. Nečeká nás nic lehkého. Jakmile se nepřizpůsobíme jejich stylu hry a agresivním soubojům, bude s námi špatné,“ podotkl Látal.

V olomoucké sestavě bude chybět pro zranění brankář Miloš Buchta, jinak jsou všichni hráči v pořádku, ovšem není jisté, jestli ti po zraněních už mají dostatečně natrénováno a budou v nominaci. V týdnu si zranění přivodil obránce Michal Vepřek, jeho post by měl hrát Milan Kerbr, který v Liberci působil.

Utkání FC Slovan Liberec versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 3. srpna od 17.00 (rozhodčí Jiří Houdek – Jakub Hrabovský, Matěj Vlček).

Pravděpodobné sestavy
Liberec: Nguyen – Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš – Breite, Oscar – Koscelník, Nešický, Potočný – Musa. Trenér Pavel Hoftych.
SK Sigma Olomouc: Reichl - Sladký, Beneš, Jemelka, Kerbr - Pilař, Greššák, Houska, Plšek, Falta – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Další články