Zde může být vaše reklama.

Odešel z Hané Sigma je bez vedoucího, Kerbr je ve Slavii

Sigma je bez vedoucího, Kerbr je ve Slavii

foto: Petr Pelíšek

22. 01. 2024 - 20:18

Druhý lednový přesun z Olomouce do Slavie Praha oznámil SK Sigma. Po přestupu Ondřeje Zmrzlého jde nyní o změnu v realizačním týmu. Ten z Androva stadionu opouští vedoucí mužstva Milan Kerbr, přesunul se do pražské Slavie, kde bude asistentem trenéra. Smlouvu podepsal do 30. června 2026.

„V momentě, kdy bylo jasné, že Jaroslav Köstl odejde, jsme měli o náhradě jasno. Milan začal hned po ukončení aktivní kariéry trénovat a radit se se mnou ohledně školy, licence a samotné profese. Znám ho jako hráče, člověka a od olomouckého realizačního týmu i jako skvělého trenéra. Mám radost a děkuji Olomouci, že nám vyšla takto rychle vstříc v situaci, která je podobná jako u nás,“ řekl trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský pro klubový web.

„Jsem velmi rád, že se jednání podařila dotáhnout do úspěšného konce a mohl jsem se přesunout k nejlepšímu týmu v republice. Mé cíle jsou stejné jako všech ostatních v klubu – vyhrávat trofeje a s hrdostí reprezentovat sešívané barvy v Evropě," řekl Milan Kerbr, nový asistent trenéra Slavie Praha.

Kerbra vedl trenér Trpišovský před lety v Liberci ještě jako hráče. Se Slavií ho pojí kromě liberecké linky i minulost s ex-olomouckými Ondřejem Zmrzlým, Mojmírem Chytilem nebo Alešem Mandousem, které na Hané vedl. Přímo na trávníku nastoupil také bok po boku s Petrem Ševčíkem.

Další články