Zde může být vaše reklama.

Sigma jede do Brna a touží potvrdit druhé místo. Povede se?

Sigma jede do Brna a touží potvrdit druhé místo. Povede se?

23. 02. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Tým SK Sigma Olomouc hraje druhý jarní mistrovský zápas HET ligy venku. Modrá lavina cestuje do Brna, proti Zbrojovce bude hrát na Králově Poli v sobotu s výkopem v 15 hodin. Hanákům se vstup do jarní části sezony povedl herně i výsledkově, těžký zápas doma proti silné Plzni zvládli. A rádi by na to navázali. „První zápas ukázal, že jsme na jarní část připraveni dobře. Nicméně nás čeká diametrálně odlišný soupeř, diametrálně odlišný zápas. Takže se s tou situací zase musíme vyrovnat, vstoupit do utkání dobře a zvládnout ho tak, jak chceme, to znamená za tři body,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Brno je v tabulce třetí od konce, ale i přesto nečeká olomoucký tým lehké utkání. „Dá se očekávat, že i celková motivace domácích bude trošku zvýšená, přece jen je to takové moravské derby. I z pohledu podzimního výsledku, kdy jsme Brno doma porazili jednoznačně. Umístění v tabulce nemá Zbrojovka podle svých představ a jistě bude chtít naplno bodovat, navíc poté, co minulý víkend vyšla naprázdno. Čeká nás hodně náročné utkání, bude proti nám agresivní a dobře bránící soupeř, myslím, že to bude hodně složitý zápas,“ uvedl Jílek.

neolstav tecnik web

V olomoucké sestavě by mohlo dojít ke změně, připraven už může být útočník Jakub Řezníček. „Dá se to očekávat, už může hrát, k zápasu bude připravený. Přišel sem s nějakou vizí, i pro něj by to mohlo být specifické utkání, v Brně hrál. Určitě s ním počítám, bude přípraven, uvidíme, jestli půjde hrát od začátku nebo v průběhu,“ podotkl Jílek.

Pravděpodobné sestavy
FC Zbrojovka Brno:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil - Polák - Acosta, Pilík, Krejčí, Lutonský - Zikl. Trenér Roman Pivarník.
SK Sigma Olomouc: Buchta – Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek – Zahradníček, Houska, Kalvach, Texl, Falta – Plšek. Trenér Václav Jílek.

Utkání FC Zbrojovka Brno - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 24. února od 15.00 (rozhodčí Petr Ardeleanu – Petr Blažej, Ondřej Černý).

Zdroj: sigmafotbal.cz

 

Další články