Zde může být vaše reklama.

Jsou v nominacích Sigma má hráče v repre všech kategorií

Sigma má hráče v repre všech kategorií

foto: Petr Pelíšek

09. 11. 2022 - 14:17

Reprezentační sraz, poslední pro letošek, nečeká jen výběr trenéra Jaroslava Šilhavého, který bude hrát v Olomouci proti Faerským ostrovům. Ve všech věkových kategoriích, které mají nyní srazy, má SK Sigma Olomouc zastoupení. Týká se to celkem osmi hráčů, další jsou v listinách náhradníků.

Trenér Jaroslav Šilhavý povolal do národního týmu obránce Ondřeje Zmrzlého a útočníka Mojmíra Chytila. Mimo to jsou v nominaci ještě dva odchovanci SK Sigma – stoper David Zima a útočník Martin Doležela.

V reprezentaci U 21 pro přípravná utkání s Portugalskem a Norskem je brankář Jakub Trefil. V listině náhradníků je útočník Tomáš Zlatohlávek.

Ve výběru repre U 20 k zápasům s Německem a Itálií jsou obránce Filip Slavíček a útočník Jáchym Šíp. Mezi náhradníky potom záložníci Jakub Fabiánek, Matěj Hadaš a také útočník Filip Uriča.

V nominaci týmu U 19 pro dvojutkání s Dánskem jsou z SK Sigma záložník Mikeš Cahel a útočník Matěj Mikulenka.

Do repre U 16 pro dvojzápas ve Slovinsku byl z SK Sigma povolán útočník Matyáš Nechvátal. Mezi náhradníky jsou brankář Roman Čtvrtlík, obránce Jakub Pávek a záložníci Jakub Andrýsek a Damián Prepsl.

Další články