Zde může být vaše reklama.

Čtvrtfinále MOL Cupu Sigma má těžký los, čeká ji Slavia Praha

Sigma má těžký los, čeká ji Slavia Praha

foto: molcup.cz

18. 03. 2021 - 11:58

Los čtvrtfinále MOL Cupu rozhodl, že pražská Sparta se v cestě za obhajobou trofeje utká s lepším z dvojice Vlašim/Jablonec, jejichž osmifinále se teprve bude hrát. Slavia bude hrát čtvrtfinále v Olomouci.

Sparta v minulém ročníku porazila ve finále Liberec. V aktuální sezóně začala svou cestu za obhajobou ve třetím kole, ve kterém porazila druholigové Blansko 2:0 po gólech Karlssona a Součka. V osmifinále si poradila s Baníkem Ostrava díky penaltě proměně Dávidem Hanckem v závěru utkání.

Lídr ligové soutěže Slavia se utká ve čtvrtfinále se Sigmou Olomouc na půdě soupeře. Svěřenci trenéra Trpišovského ve třetím kole porazili Duklu 4:1, v osmifinále nasázeli deset gólů Karlovým Varům.

Na svého čtvrtfinálového soupeře si musí počkat také Teplice, které se utkají s lepším z dvojice Mladá Boleslav/Slovácko. Teplice na cestě do čtvrtfinále zdolaly SK Benešov, Chlumec nad Cidlinou a Zbrojovku Brno.

Poslední dvojici tvoří Viktoria Plzeň a Slovan Liberec. Západočeši nejprve přešli přes Přepeře po výhře 7:0, následně porazili 3:1 druholigový Hradec Králové. Liberečtí fotbalisté nejprve udolali v prodloužení Viktorii Žižkov a v osmifinále porazili 1:0 České Budějovice.

Poslední dvě osmifinále jsou na programu na konci března. Mladá Boleslav hostí Slovácko 26. března, druholigová Vlašim se utká s Jabloncem o den později.

Oficiálním hracím dnem čtvrtfinále je středa 7. dubna 2021.

Los čtvrtfinále MOL Cupu:
AC Sparta Praha - Vlašim/Jablonec
SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha
FK Teplice - FK Mladá Boleslav/1.FC Slovácko
FC Viktoria Plzeň - FC Slovan Liberec

Další články