Zde může být vaše reklama.

Snažení nekončí Sigma pracuje na další posile kádru

Sigma pracuje na další posile kádru

foto: Petr Pelíšek

14. 08. 2019 - 12:43

Pohyb v kádru SK Sigma Olomouc ještě stále není definitivně ukončený. Přestupní termín končí až 22. září a stále platí, že by na Andrově stadionu rádi v mančaftu uvítali ještě jednoho hráče, nejlépe středopolaře.

Již před startem sezony Sigma prohlásila, že by ještě dva hráče získala. Po prvním kole podepsal na Hané kontrakt útočník Ismar Tandir, o dalšího hráče klub dál usiluje. „Chceme ještě jednoho hráče získat, pracujeme na tom. Uvidíme, jak rychle se nám to povede,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Olomouc Ladislav Minář. Příchod nového kádru zatím komplikuje aktuální situace v jeho mateřském klubu. „Možná se nám to podaří ještě před reprezentační přestávkou, nebo až po ní,“ podotkl Minář.

Poslední změnou v týmu Sigmy je odchod stopera Romana Poloma do Českých Budějovic. Polom na Hané působil dvě sezony. Nejprve v klubu hostoval, pak Hanáci uplatnili opci. Nyní se vydá na přestup do budějovického Dynama. To s hráčem podle webu jihočeského klubu uzavřelo smlouvu na dva roky.

Z jarního kádru Sigmy postupně odešli Lukáš Kalvach (Plzeň), Juraj Chvátal (Podbrezová), Milan Lalkovič (Baník Ostrava), Jan Kotouč (Prostějov), Pavel Dvořák (Slovácko). Naopak novými členy týmu jsou Milan Kerbr, Lukáš Greššák, Ismar Tandir kteří přišli jako volní hráči po působeních v zahraničních soutěžích, spolu s nimi odchovanci Sigmy Radek Látal, Ondřej Zmrzlý, Tomáš Zlatohlávek a David Zima.

Další články