Zde může být vaše reklama.

Sigma se v sobotu těší na Slovácko, ráda by už na jaře dala gól

Sigma se v sobotu těší na Slovácko, ráda by už na jaře dala gól

01. 03. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Dvě překvapení - bod proti vedoucí Plzni, a nečekaná porážka v Brně - takový byl začátek jarní části ligy v podání fotbalistů Sigmy. Umělecký dojem z Brna se Sigma pokusí napravit v sobotu od 15 hodin proti Slovácku. Předprodej je v plném proudu, zajistěte si lístky včas. Hraje se v sobotu 3. března od 15.00. Vstupenky jsou v prodeji ve Fanshopu na Andrově stadionu (otevřeno od 10 do 17 hodin) a samozřejmě také v síti Ticketportal. Lístky jsou v prodeji za jednotnou cenu 150 korun.

videoprojektory web

Pořádně nazlobení byli fotbalisté SK Sigma Olomouc po sobotním utkání v Brně. Věděli, že prohra je z kategorie naprosto zbytečných, věděli, že soupeře přehrávali, že měli více vyložených šancí, ale proměnit nedokázali ani jednu jedinou.

Poprvé v olomouckém dresu nastoupil k mistrovskému zápasu útočník Jakub Řezníček. Ani jeho snažení ke vstřelení branky nevedlo. „Myslím, že jsme domácí přehrávali, ale jen po vápno. I tak jsme měli tři stoprocentní šance, neděli jsme je. A dostali jsme gól z naší jediné chyby, kdy jsme to měli odfláknout někam na půlku. Vymýšleli jsme a dostali jsme blbý gól,“ řekl Jakub Řezníček.

Tým SK Sigma Olomoucse pokusí o reparát v sobotu doma na Andrově stadionu proti 1.FC Slovácko. K utkání 19. kola HET ligy byla delegována trojice rozhodčích ve složení Zbyněk Proske – Stanislav Pochylý, Jaroslav Poživil. Střetnutí bude začínat v 15.00.

-ms-

Další články