Zde může být vaše reklama.

Posila last minute Sigma tři dny před ligou oznámila nového hráče

Sigma tři dny před ligou oznámila nového hráče

foto: sigmafotbal.cz

26. 07. 2022 - 16:26

Fotbalisté SK Sigma Olomouc mají pro novou sezonu dalšího nového hráče. Klub z Androva stadionu oznámil tři dny před začátkem soutěžního ročníku 2022/23 posilu, na Hanou přichází záložník Jan Vodháněl (1997). Naposledy působil v rakouské Admiře Mödling, s níž sestoupil z nejvyšší soutěže.

Sigma o podpisu s novým hráčem informovala na svém webu. „Chtěli jsme ještě zvýšit konkurenci mezi krajními hráči, proto jsme prověřovali některé možnosti. Pak se naskytla příležitost angažovat Honzu. Českou ligou je z minulosti prověřený v Bohemce a naposledy hrával v Rakousku. Jsme rádi, že jsme se domluvili,“ řekl sportovní ředitel Ladislav Minář. „Momentálně řešíme administrativní věci. Uvidíme, jak rychle bude moct naskočit do zápasů,“ podotkl Minář.

Byla to rychlá akce. Bavil jsem se s asistentem trenéra Saňákem, kterého znám z Mladé Boleslavi. Byl tam oboustranný zájem. Domluvili jsme podmínky a podepsali smlouvu,“ řekl Vodháněl. „Chtěl bych hlavně pomoct týmu. Ať už góly, asistencemi nebo dobrými výkony. Osobní cíl mám hlavně zůstat zdravý, protože to je nejdůležitější, a pravidelně hrát,“ dodal.

Vodháněl, který v Olomouci podepsal kontrakt do léta 2024, je odchovancem Mladé Boleslavi. Posléze působil také ve Vlašimi a Bohemians, kde nakonec předčasně angažmá uzavřel poté, co se nedohodl na podmínkách pokračování. Minulou sezonu strávil v rakouské Admiře Wacker. Po sestupu z nejvyšší soutěže se stal volným hráčem.

Další články