Zde může být vaše reklama.

další úspěch na andráku Sigma zdolala Karvinou a je už sedmá v tabulce!

Sigma zdolala Karvinou a je už sedmá v tabulce!
Hráči Olomouce se radují ze vstřelené branky v zápase proti Karviné. Foto: Caroline Kotrlová

07. 04. 2019 - 22:25

Nic nás nezastaví! Po výbuchu v poháru se Sigma prezentovala dalším úžasným výkonem, jeden ze svých nejlepších zápasů odehrál Šimon Falta. Modří porazili Karvinou ve strhujícím utkání 3:2 a na šestou Boleslav ztrácíme už jediný bod.

SK Sigma Olomouc - MFK Karviná 3:2 (2:1)

Sigma se prosadila hned ve druhé minutě z rohového kopu. Míč dostal za hostujícího gólmana Jemelka a Andrův stadion si poprvé zabouřil. Vyyrovnáno bylo o pouhých sedm minut později a zápas dostal strhující tempo. Vzápětí se dostal do brejku Kalvach, na druhý gól ale museli fanoušci Sigmy počkat až na konec poločasu. Šimon Falta technicky trefil šibenici a do šaten se šlo za stavu 2:1.

Deset minut se stačilo odehrát ze druhé půle, a byylo znovu vyrovnáno - bombou se to povedlo Lingrovi na vzdálenější tyč. Sigma tlačila, gól měl na kopačce Texl, ujala se ale až akce ze 61. minut a hlavička Yunise - 3:2. Snaha Karviné znovu vyrovnat se už napotřetí minula účinkem a Olomouc si tak do tabulky připisuje tři body.

Branky: 2. Jemelka (Falta), 42. Falta, 61. Yunis (Sladký) – 9. Budínský (Wágner), 55. Lingr

SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek (C) – Texl (62. Lalkovič), Kalvach, Plšek, Falta – P. Dvořák (88. Polom) – Yunis (70. Nešpor).

MFK Karviná: Berkovec – Čolić, Dreksa (C) (67. Bukata), Rundić, Záhumenský – Smrž, Budínský – Guba (74. Letić), Lingr (88. Suchan), Ba Loua – Wágner.

-vb-

Další články