Zde může být vaše reklama.

Nový člen kádru Sigma získala útočníka Kramáře z Opavy

Sigma získala útočníka Kramáře z Opavy

foto: Petr Pelíšek

02. 02. 2023 - 11:50

Prvoligový SK Sigma Olomouc ohlásil posilu. Na Andrův stadion přestoupil z druholigového SFC Opava útočník Denis Kramář (2003). Hanácký klub to uvedl na svém webu.

Kramář se již dnes zapojil do tréninku s prvoligovým áčkem SK Sigma, smlouvu podepsal do roku 2026.  „S Denisem myslíme především na budoucnost. Je to mladý talentovaný útočník, se kterým je ale stále potřeba pracovat. Věříme, že u nás dokáže rozvinout svůj potenciál a budeme společně úspěšní,“ řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

„O Denise se kluby intenzivně zajímaly již minimálně rok. Přesto teprve z Olomouce přilétla na stůl jasná konkrétní nabídka. Nejenom klubu, ale i hráči. Denis nabídku Sigmy akceptoval a my nakonec také. Já osobně jsem Denisovi vždy věřil a věřím dál, protože je to nesmírně pracovitý hráč, který má obrovský potenciál a přeji mu, aby pro něj Olomouc byla jen přestupní stanicí do dalšího, třeba i top zahraničního, klubu. I proto jsem rád, že budeme na případném dalším přestupu participovat,“ řekl sportovní manažer Jaroslav Kolínek pro web SFC Opava.

„Jsem rád, že se kluby na přestupu dohodly, Opava mě do Olomouce uvolnila a umožnila mi tak jít vstříc dalším výzvám,“ řekl Kramář.

Denis Kramář je odchovancem Opavy. V první lize zaznamenal za SFC v sezóně 2020/21 pět startů, následující ročníku a půl nastupoval ve druhé lize, kde má bilanci 45 utkání a 5 vstřelených branek.

Další články