Zde může být vaše reklama.

Odchody jinam Sigmu opustili dva ofenzivní hráči

Sigmu opustili dva ofenzivní hráči

foto: bohemians.cz

18. 01. 2024 - 18:42

Dva ofenzivní hráči odešli v tomto týdnu z SK Sigma Olomouc. Útočník Jakub Přichystal zamířil na hostování bez opce do druholigové Opavy, šestnáctiletý útočník Matyáš Nechvátal přestoupil do Bohemians Praha.

Zatímco Přichystal se v SK Sigma po příchodu ze Zbrojovky Brno neprosadil a v tichosti se vytratil do druholigového béčka, Nechvátal je jiný příklad. Mládežnický reprezentant kategorie U 17 už nastupoval za starší dorost Sigmy a zdálo se, že na Hané budou mít zase dobrého střelce z vlastního odchovu. Nakonec je všechno jinak, Nechvátal odešel do Bohemians Praha. O prvním odchodu Sigma informovala, o druhém napsal web Klokanů.

„Matyáš přichází jako sázka do budoucna. Není to sice hotový hráč pro současné áčko, ale i vzhledem k jeho pravidelné reprezentační účasti v mládežnických výběrech v něm vidíme velký potenciál. V Bohemce se začne seznamovat s dospělým fotbalem v třetiligovém béčku. Je mladý, takže pro áčko může dorůst za dva, tři roky," řekl ředitel Bohemians Darek Jakubowicz pro klubový web.

Přichystal je po Davidu Vaněčkovi druhou posilou, kterou si Opava vyhlédla právě v Olomouci. ,,Moc se na novou kapitolu v Opavě těším. Je to pro mě konečně nějaký nový impuls a chci ukázat, co je ve mně. Měl jsem teď takové horší období, ale už je to pryč a já se cítím dobře. V Opavě jsem navíc působil, vstřelil jsem branku, což byl můj takový nejlepší moment tady. Na to bych chtěl navázat a doufám, že také navážu," řekl Jakub Přichystal pro web Opavy.

Další články