Zde může být vaše reklama.

Zahájili řízení Sigmu šetří disciplinárka, za fanoušky v Ostravě

Sigmu šetří disciplinárka, za fanoušky v Ostravě

foto: Petr Pelíšek

05. 08. 2022 - 11:47

Hned po prvním kole fotbalové FORTUNA:LIGY má SK Sigma Olomouc potíže s fanoušky. Jejich chování na stadionu ve Vítkovicích proti Baníku Ostrava, které se hrálo minulou sobotu, se začala zabývat Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky. Informovala o tom v komuniké na svém webu.

„Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem SK Sigma Olomouc za nesportovní chování fanoušků (výtržnosti a poškození zařízení stadionu) v utkání 1. kola F:L proti FC Baník Ostrava,“ píše se v komuniké disciplinárky.

Vedení SK Sigma Olomouc na zahájení disciplinárního řízení reagovalo na klubovém webu. „SK Sigma Olomouc si velmi váží podpory fanoušků, ať už na domácím stadionu nebo na stadionech soupeřů. Zároveň však cítí povinnost ohradit se proti excesům jednotlivců, kteří poničili zařízení v sektoru hostů na stadionu v Ostravě-Vítkovicích při úspěšném sobotním utkání proti Baníku. Podobné chování a jednání není a nebude ze strany naší pořadatelské služby v žádném případě tolerováno. SK Sigma Olomouc také upozorňuje, že případné udělené finanční pokuty od LFA může vymáhat po vinících ve spolupráci s policií,“ uvedla Sigma na svém webu.

Další články