Zde může být vaše reklama.

Trenér Jílek bude pokračovat v Sigmě

Trenér Jílek bude pokračovat v Sigmě

25. 04. 2019 - 15:36

První tým SK Sigma Olomouc povede i v další sezoně trenér Václav Jílek. Na Andrově stadionu podepsal nový kontrakt na další dvě sezony. Uvedl to klub na svém oficiálním webu.

 Jílkovi končila stávající smlouva posledního června, nyní je jasné, že v klubu zůstane další dvě sezony. „Jsem velice rád, že jsme se s Václavem dohodli na prodloužení jeho působení v Sigmě do roku 2021. Cením si jeho zájmu v našem klubu pokračovat, jednání o nové smlouvě byla v tomhle ohledu jednodušší,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Ladislav Minář pro klubový web.

 Trenér Václav Jílek vede Sigmu od podzimu 2015. „S Ladislavem Minářem jsme měli úmluvu, že smlouvu budeme řešit na základě toho, jak se vyvine naše situace v jarní části sezóny. Posledních čtrnáct dnů byla jednání intenzivnější. Práce v klubu mě pořád velice naplňuje. Cítím z hráčů i realizačního týmu ambice, což je pro mě důležité. Vážím si nabídky nové smlouvy, protože ji vnímám jako projev důvěry. V Olomouci jsem spokojený a i pro moji rodinu je to dobrá volba,“ uvedl pro klubový web kouč Václav Jílek.

Další články