Zde může být vaše reklama.

Tradiční turnaj Ve Chválkovicích se hraje memoriál

Ve Chválkovicích se hraje memoriál

foto: archiv redakce

28. 07. 2023 - 13:06

Již 51. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého se uskuteční ve dnech 29. a 30. července v areálu SK Chválkovice. Tradičního turnaje, konaného vždy před zahájením mistrovských soutěží, se stejně jako v loňském roce zúčastní domácí SK Chválkovice (I. A třída), Slovan Černovír (I. B třída), FK Hlubočky (I. A třída) a FC Dolany (krajský přebor)

Sportovní část programu bude zahájena v sobotu 29. července v 15.00 úvodním duelem mezi FK Hlubočky a FC Dolany. V 17.00 potom bude zahájeno druhé utkání mezi domácí SK Chválkovice a Slovanem Černovír. V neděli 30. července se budou hrát dva zápasy, a to v 15:00 utkání o třetí místo a v 17:00 finále. Předtím bude odehráno tradiční vzpomínkové utkání na Otu Vyskočila mezi starými pány SK Chválkovice a SK Sigma Olomouc, začíná ve 13.00.

Fanynky a fanoušci, kteří zavítají do chválkovického areálu se mohou rovněž těšit na bohatý doprovodný program. Součástí programu bude i představení vizualizace rekonstrukce sportovního areálu SK Chválkovice, ke které by mělo dojít v nejbližších letech za podpory Národní sportovní agentury ČR, Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouce. Po oba dva dny budou k dispozici zajímavé osobnosti, které budou součástí tohoto turnaje. Vrcholem doprovodného programu potom bude diskotékový večer, který bude zahájen v sobotu ihned po skončení druhého utkání.

Po oba dva dny se návštěvníci chválkovického areálu mohou rovněž těšit na bohatou nabídku občerstvení. K dostání budou tradiční makrely, grilovaný hermelín, klobásy a cigára z udírny a další speciality z grilu.

Program turnaje
Sobota:
15.00: Hlubočky - Dolany
17.00: Chválkovice - Černovír
Neděle
13.30: utkání starých pánů Chválkovice - SK Sigma Olomouc
15.00: utkání o 3. místo
17.00: finále

Další články