Zde může být vaše reklama.

50. ročník o víkendu Ve Chválkovicích se hraje tradiční fotbalový memoriál

Ve Chválkovicích se hraje tradiční fotbalový memoriál

foto: SK Chválkovice

29. 07. 2022 - 11:00

Již 50. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého se pod záštitou náměstkyně města Olomouce Markéty Záleské a náměstka Olomouckého kraje Michala Záchy uskuteční ve dnech 30. a 31. července v areálu SK Chválkovice. Tohoto tradičního turnaje, konaného vždy před zahájením mistrovských soutěží se zúčastní domácí SK Chválkovice (1. A třída), Slovan Černovír (1. B třída), FK Šternberk (divize), FK Slavonín (1. A třída)

Sportovní část programu bude zahájena v sobotu v 15.00 úvodním duelem mezi týmy Šternberka a Slavonína. V 17.00 potom bude zahájeno druhé utkání mezi domácími SK Chválkovicemi a Slovanem Černovír. Po skončení turnaje bude na hřišti hudební zábava.

V neděli se budou hrát dva zápasy, a to v 15.00 utkání o třetí místo a v 16.50 bude zahájeno finále. „Před těmito zápasy v neděli bude odehráno tradiční vzpomínkové utkání na Otu Vyskočila mezi starými pány SK Chválkovice a SK Sigma Olomouc od 13:00. Vyhlášení výsledků za účasti zástupců města, kraje, FAČR je plánováno na 18.30,“ uvedl za pořádající oddíl ředitel turnaje a manažer klubu Radek Kubíček.

Fanynky a fanoušci, kteří zavítají do chválkovického areálu, se mohou rovněž těšit na bohatý doprovodný program. Součástí bude i představení vizualizace rekonstrukce sportovního areálu SK Chválkovice, ke které by mělo dojít v nejbližších letech za podpory Národní sportovní agentury ČR, Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouc. Po oba dny budou k dispozici slosovatelné zpravodaje, jejichž slosování proběhne vždy v přestávce mezi prvním a druhým utkáním.

Celý víkend se návštěvníci chválkovického areálu mohou rovněž těšit na bohatou nabídku občerstvení a setkání se zajímavými osobnostmi. K dostání budou tradiční makrely, grilovaný hermelín, klobásy a cigára z udírny a další speciality z grilu.

Další články