Zde může být vaše reklama.

Zkušený bek pokračuje Vepřek zůstává, v Sigmě prodloužil o rok

Vepřek zůstává, v Sigmě prodloužil o rok

foto: Petr Pelíšek

15. 06. 2022 - 15:59

Jedna z klubových legend pokračuje. Obránce Michal Vepřek (1985) je pátým nejstarším hráčem, který nastoupil v prvoligové historii za SK Sigma Olomouc. A na Andrově stadionu bude pokračovat i nadále. Smlouva mu končila s koncem června, klub dnes oznámil, že se zkušeným levým obráncem podepsal dohodu o spolupráci a další rok.

Vepřek, který za SK Sigma odehrál v první lize 247 utkání, je tři hráči v klubové historii mají startů více. Se Sigmou vyhrál před deseti lety domácí pohár, právě on dal jedinou branku finálového duelu proti Spartě.

V klubu by měl nyní plnit roli mentora pro mladší hráče v béčku, které bude hrát od nové sezony ve druhé nejvyšší soutěži. „Michala jsme oslovili s určitou vizí a jsme rádi, že ji nakonec přijal. Jsme přesvědčení, že má co předat mladým hráčům v B-týmu, který čeká náročná druhá liga, zároveň může být platný i pro A-tým. Věříme, že taková spolupráce prospěje oběma stranám,“ řekl sportovní manažer Ladislav Minář.

„Projekt s předáváním zkušeností mladým hráčům v B-týmu mě zaujal. Dává mi to zkrátka smysl. Navíc nejsem nijak odstřižený od áčka, kde bych si ještě rád řekl o místo,“ řekl Michal Vepřek.

Další články