Zde může být vaše reklama.

Jsou na třetím místě Výhru béčka SK Sigma nad Táborskem trefil Mikulenka

Výhru béčka SK Sigma nad Táborskem trefil Mikulenka

foto: Petr Pelíšek

05. 05. 2024 - 12:41

Ve 26. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY fotbalisté SK Sigma Olomouc měli doma za soupeře Táborsko. Přímý souboj o třetí místo zvládli Hanáci za tři body, které trefil ve druhé půlce Matěj Mikulenka. Béčko ztrácí na druhý Vyškov čtyři kola před koncem soutěže jen jediný bod. Olomoučtí vyhráli šestý zápas v řadě.

Duel o třetí místo přinesl velmi dobrý fotbal, byť vyložených šancí tolik k vidění nebylo. Ale oba mančafty hrály s maximálním nasazením a nedaly si ani píď hrací plochy zadarmo. Nakonec se rozhodlo krátce po přestávce, když se k individuální akci rozběhl záložník Mikulenka a trefil se přesně k levé tyčce.

„Jsme nesmírně šťastní a spokojení. V nadstandardním zápase jsem porazili silného soupeře. Myslím, že je to zasloužené vítězství. Byli jsme nebezpečnějším týmem, kluci to odmakali. To, co teď prožíváme, je takový sen, je to neuvěřitelné,“ řekl trenér SK Sigma B Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc B – Táborsko 1:0 (0:0)

Branky: 58. Mikulenka. Rozhodčí: Kotala – Dresler, Bureš. ŽK: Fiala, Dele. Diváci: 320.
SK Sigma B: Koutný – Slavíček, Dohnálek, Cahel, Fabiánek (80. Judas) – Hadaš, Dele, Spáčil, Mikulenka (87. Huňa), Amasi (87. Coufal) – Fiala (90+5 Jaja). Trenér Tomáš Janotka.

Další články