Zde může být vaše reklama.

Venku se nedařilo Žákyně Sigmy padly na Baníku

Žákyně Sigmy padly na Baníku

foto: archiv redakce

30. 05. 2023 - 10:05

V nádherném areálu Radvanic, kde má své zázemí ostravský Baník žen, se odehrály dva zápasy starších a mladších žákyň týmu SK Sigma Olomouc. Obě utkání ovládl domácí celek.

1. liga starších žákyň Morava

Zápasu starších žákyň od začátku dominovaly hráčky Baníku a v poločase vedly 3:0. Ve druhém Ostravačky pokračovaly v podobném tempu a duel dovedly k jednoznačnému vítězství.

Baník Ostrava – SK Sigma Olomouc 8:0 (3:0)
Branky: 7., 21. a 48. Řehová, 38. Starzyková, 60. Perrette, 61. Putková, 63. Najvarová, 79. Švecová. Rozhodčí: Hrdina - Miolla, Dulínek. Diváků: 50.
SK Sigma: Vrobelová – Ježová, Koutná, Kučerková, Vyvážilová, Sušilová, Strouhalová, Konečná, Horáková (40. Vičarová), Mikulová (40. Ludwigová), Huříková (40. Šmejkalová).

1. liga mladších žákyň Morava

Mladší žákyně začaly mnohem odvážněji a hrály otevřenější partii. Ale přesto domácí hráčky ukázaly svou sílu hned v 7. minutě, kdy vstřelily první gól. I přes snahu Sigmy o vyrovnání inkasoval hostující tým po hrubce v 15. minutě. Stejným výsledek pak skončil i druhý poločas. V tabulce se Sigma stále drží na 5. místě se stejným počtem 27 bodů jako čtvrtý Hodonín. Vede Slovácko s 42 body.

Baník Ostrava – SK Sigma Olomouc4:0 (2:0)
Branky: 7. Hrubá, 15. Černá, 39. Kotrčová, 51. Grygarčíková. Rozhodčí: Dulínek. Diváků: 50.
SK Sigma: Faltusová – Pacalová, Krejčovská, Vaculíková, Otiepková, Sklenářová, Pekná, Šalamounová, Švastalová, Ministrová, Gavendová, Kutajová, Vychodilová, Mišová, Frantík.

Další články