Zde může být vaše reklama.

Dívčí fotbal Žákyně SK Sigma hrály doma, v akci i přípravka

Žákyně SK Sigma hrály doma, v akci i přípravka

foto: archiv redakce

21. 09. 2023 - 15:02

V plném proudu jsou mistrovské soutěže dívčích týmů SK Sigma Olomouc. Starší a mladší žákyně hrály proti Znojmu, přípravka absolvovala další turnaj.

1.liga starších žákyň

SK Sigma Olomouc – Znojmo 9:0 (6:0)

„Holky podaly proti Znojmu poctivý bojovný a běhavý výkon, což se jim spolu s celoplošným pressingem vrátilo ve formě přesvědčivého výsledku prvního poločasu 6:0 a soupeře bez jediné šance. Ve druhém poločase jsme ubrali na intenzitě, ale šancí neubývalo. Pouze se projevila únava při jejich proměňování a přidali jsme navrch "pouze" tři góly. Jsem velmi spokojený s výkonem celého kádru sedmnácti hráček,“ řekl trenér Martina Repčík.

Branky: 5. a 76. Dombi, 38. a 49. Otiepková, 39. a 45. Strouhalová, 25. vlastní Soukupová, 31 Petrová, 36. vlastní Dobiášová.

1.liga mladších žákyň

SK Sigma Olomouc – Znojmo 1:2 (1:0)

„Zápas hodnotím jako vyrovnaný. Ve dvacáté minutě jsme šli do vedení po gólu Zuzany Vyroubalové. Na začátku druhého poločasu jsme zaspali a během chvíle dostali dva góly. I když holky bojovaly až do konce a měly několik šancí, nepodařilo se nám srovnat. Tentokrát nám zápas moc nevyšel,“ řekla trenérka Viktorie Navrátilová.

Branky: 20. Vyroubalová - 53. a 54. Garajová.

Přípravka

„Holky se poprvé přiblížily výhře a to s týmem z Nedvězí. Zápas byl velmi vyrovnaný, avšak skončil prohrou jedna dna. Děvčata do toho dala vše, chtěla vyhrát, ale ještě se mají v čem zlepšovat. S Horkou jsme prohráli 1:9, poločas ale vypadal slibně, bylo to jedna tři. A v posledním zápase se Slavonínem holky prohrály 11:1. Na týmu je vidět zlepšení a patří jim velké poděkování,“ řekla trenérka Veroniky Holcové.

Další články