Zde může být vaše reklama.

Sezóna začala Žákyně SK Sigma hrály s Ostravou

Žákyně SK Sigma hrály s Ostravou

foto: archiv redakce

05. 09. 2023 - 20:30

Mladší a starší žákyně SK Sigma Olomouc hrály doma proti Baníku. Bojovaly, ale na bodový zisk to to v prvních soutěžních zápasech nestačilo.

Mladší

Mladší žákyně držely s Baníkem krok až do první čtvrtiny druhého poločasu. Soupeř měl výhodu, že u mohl střídat dvě kompletní sedmičky, což se s přibývajícím časem projevilo. Hattricekm se blýskla domácí Barbora Vaculíková.

„Začátek se nám docela povedl, zakládali jsme si na pevné obraně, pak padl první gól, holky to trošku zarazilo, ale pokračovaly v důrazu dál, za chvíli jsme dostali ještě další dva góly. Ve 24. minutě si ale holky vybojovaly penaltu, kterou proměnila Barbora Vaculíková. Tým to najednou neskutečně nakoplo! Chvíli po té se nám podařil vstřelit další gól ze standardky, taktéž umístěný kop Barbory Vaculíkové. Holky měly nakročeno k vyrovnání. Ale pak jsme nějak zaspali, přišla série tří rychlých gólů Baníku. V 67. minutě jsme vstřelili ještě jednu bránu, opět Barbara Vaculíková, ale to už byl zápas stejně rozhodnut,“ řekla trenérka Viktorie Navrátilová. „Věděli jsme, že Baník je opravdu těžký soupeř, ale i tak můžu říct, že jim to holky nedaly zadarmo, makaly až do konce, chvilkami byly oba týmy téměř vyrovnané, nám už v druhém poločase došly síly, to byl náš největší problém,“ podotkla.

SK Sigma Olomouc – FC Baník Ostrava 3:8 (1:3)

Branky: 24. (pen.), 38. a 67. Vaculíková – 5. a 47. Fojtová, 15. a 42. Gajdošová, 21. a 49. Hartmannová, 56. Černá, 60. Prášilová. Rozhodčí: Jašek. Diváci: 100.

SK Sigma: Mrakavová, Vychodilová – Pekná, Šalamounová, Krejčovská, Kalvodová, Pazderová, Dorazilová, Minářová, Klenhartová, Kutajová, Vaculíková. Trenérka Viktorie Navrátilová.

Starší

Starším žákyním střetnutí vůbec nevyšlo. V prvním poločase inkasovaly devět branek, po změně stran dalších osm.

SK Sigma Olomouc – FC Baník Ostrava 0:17 (0:9)

Branky: 2., 17., 40., 47., 71. a 74. Hrubá, 8., 26. a 41. Švecová, 33., 69. a 78. Vozníková, 20. a 29. Najvarová, 31. a 54. Řehová, 72. Kotrčová. Rozhodčí: Jašek – Matys, Cholevík. Diváci: 100.

SK Sigma: Faltusová, Vrobelová – Brázdová, Dombi, Gavendová, Horáková, Kokošková, Konečná, Kučerková, Mišová, Otiepková, Pacalová, Sklenářová, Strouhalová, Sušilová, Šípková, Vargová, Švastalová. Trenér Martin Repčík.

Další články