Zde může být vaše reklama.

Vložené kolo Žákyně SK Sigma hrály v Brně

Žákyně SK Sigma hrály v Brně

foto: archiv redakce

29. 09. 2023 - 19:33

Mladší a starší žákyně SK Sigma Olomouc hrály v Brně vložené kolo proti Lokomotivě Horní Heršpice. Hanačky šly do zápasů personálně oslabené, což se v soubojích se favorizovaným domácím celkem projevilo.

Starší žákyně

Favorit z Brna nic nenechával náhodě a od první minuty měl převahu. Nicméně Sigmačky srdnatě bojovaly a i když výsledek nula čtyři může být hrůzostrašný, díky okolnostem, které tým ovlivnily, byl celkem přijatelný.

„Před i během utkání s Heršpicemi nás trápila zranění a nemoci, tudíž jsme byli nuceni často střídat a neměli tak stabilní na sebe zvyklou sestavu. I přes to jsme dokázali bojovat, a každá z děvčat, co naskočila na střídání, odevzdala všechno. Ač se prohra zdá jako špatný výsledek, dokázali jsme takto velkého favorita držet na uzdě a díky práci celého týmu, především obranné řady, ho tlačit do nevýhodných střeleckých pozic, které poté pochytala brankářka,“ řekl trenér Martin Repčík.

Lokomotiva Brno Horní Heršpice – SK Sigma Olomouc 4:0 (2:0)

Branky: 4., 17. a 60. Hanáková, 80. Pešková. Rozhodčí: Poddaný – Dosoudil, Hanák. Diváků: 100.

SK Sigma: Faltusová - Petrová, Brázdová, Dombi, Kučerková, Otiepková, Gavendová, Strouhalová. Kokošková, Mišová, Horáková, Frantík , Huňková, Sušilová, Šípková, Vargová, Ludwigová. Trenér Martin Repčík.

Mladší žákyně

Hned od začátku bylo vidět, že v týmu chybí klíčová hráčka Barbora Vaculíková. Několik výborných zákroků předvedla brankařka Sigmy Barbora Vychodilová a v poli rozhodně potvrdila své kvality Zuzana Vyroubalová. Nicméně ani to nestačilo na lepší výsledek.

Lokomotiva Brno Horní Heršpice – SK Sigma Olomouc 5:0 (3:0)

Branky: 2. a 48. Pavlíčková, 33. a 57. Ruschková, 30. Kotulanová. Rozhodčí: Poddaný. Diváků: 65.

SK Sigma: Vychodilová - Pazderová, Krejčovská, Klenhartová , Trnková, Pekná, Šalamounová, Vyroubalová, Kutajová, Minářová, Čočková. Trenérka Viktorie Navrátilová.

Další články