Zde může být vaše reklama.

Přípravný fotbal Žákyně SK Sigma U 13 hrály turnaj v Zubří

Žákyně SK Sigma U 13 hrály turnaj v Zubří

foto: archiv redakce

15. 01. 2024 - 21:41

V neděli 14. ledna se hráčky SK Sigma Olomouc U 13 zúčastnily chlapeckého turnaje v ROBE aréně Zubří. Hrálo se systémem 4+1 na 20 minut každý s každým. Hanačky obsadily celkově 4. místo ze šesti startujících.

Nejlepší hráčkou turnaje byla vyhlášena naše Zuzana Vyroubalová, všechny členky týmu však podaly v utkáních dobré výkony. Své kvality předvedla i brankářka, která se svojí sestrou dvojčetem přišla do Sigmy ze Zubří, takže jejích táta byl v roli trenéra domácího Zubří.

„Turnaj celkově splnil naše očekávání a velmi dobrém světle se jevily sestry Zemanovy ze Zubří, které hrají v Sigmě o kategorii níže,“ řekl trenér David Vyroubal.

Sestava SK Sigma na turnaji: E. Zemanová Eliška – B. Zemanová, Mutinová, Šalamoubová, Vaculíková, Vychodilová, Vyroubalová. Trenér Viktorie Navrátilová. Realizační tým: David Vyroubal, Filip Dosoudil a Michal Frantík.

Nyní čeká hráčky SK Sigma Olomouc U 13 Bav Cup 2024, který se bude konat 20. ledna 2024 ve Velké Bystřici. Soupeřkami dívek budou týmy 1. FC Slovácko modrá, 1. SK Prostějov, OFS Blansko, Lokomotiva Brno a 1. FC Slovácko bílá.

Další články