Zde může být vaše reklama.

Už má angažmá Záložník Greššák je po konci v Sigmě v Košicích

Záložník Greššák je po konci v Sigmě v Košicích

foto: fckosice.sk

13. 07. 2023 - 11:20

Záložník Lukáš Greššák nebyl po konci smlouvy v SK Sigma Olomouc dlouho bez angažmá. Stal se hráčem FC Košice, nováčka slovenské nejvyšší soutěže. Bude tak spoluhráčem stopera Martina Šindeláře, odchovance SK Sigma, který na východě Slovenska působí už od minulé sezóny.

Greššák se ke Košicím připojil v tomto týdnu, kde je slovenský celek na soustředění v České republice. Včera odehrál druhý poločas přípravného zápasu proti Bohemians Praha. Smlouvu v novém klubu uzavřel na jednu sezónu.

„Potřebovali jsme posílit defenzivu. Lukáš je hráč s bohatými zkušenostmi ze slovenské a české ligy. Může hrát na více postech, což je jeho další výhoda. Věřím, že nám pomůže na hřišti i v kabině,“ řekl Pavol Turczyk, generální manažer FC Košice.

Po konci v Sigmě trénoval Greššák s druholigovým Liptovským Mikulášem. „Pak se mi ozval trenér Šoltis, jestli už něco mám. Poměrně rychle jsme našli společnou řeč a dohodli se na roční spolupráci. Do Košic se těším, je to tradiční fotbalové město s krásným stadionem. Chtěl jsem ještě hrát nejvyšší soutěž, což se mi splnilo,“ uvedl Lukáš Greššák, který na Andrově stadionu působil od roku 2019.

Další články