Zde může být vaše reklama.

Národní pohár Fotbalisté SK Sigma hrají osmifinále v Budějovicích

Fotbalisté SK Sigma hrají osmifinále v Budějovicích

foto: Petr Pelíšek

22. 11. 2021 - 14:30

Po sobotní domácí ligové remíze s Hradcem Králové čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc další soutěžní utkání již zítra. Na programu mají zápas 4. kola MOL Cupu, hrají v Českých Budějovicích (16.00).

V duelu proti Hradci Králové chybělo v olomoucké sestavě hned deset hráčů. Nyní už by to mělo být o trošku lepší, trenér Václav Jílek už bude mít k dispozici alespoň dva stopery, byť mnoho dalších členů jeho kádru je stále mimo hru. „Hrát už můžou Hubník a Poulolo, kteří byli v trestu. Beneš, Jemelka, Hála nebo Chvátal se ještě nevrátí,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Hála má problémy s achilovkou, proběhly tam nějaké terapie. Ještě týden by měl mít klidový režim. Vaněček se vrátil do tréninkového procesu, pracuje sám, Teď už absolvoval trošku náročnější tréninky, ale ještě koleno není úplně stoprocentní, nedokážu odhadnout, jestli bude schopen do konce podzimu zasáhnout do hry,“ podotkl Jílek.

Kromě výše jmenovaných jsou ještě mimo hru útočníci Jakub Yunis, David Vaneček, Jan Fiala a Jegor Golenkov.

Utkání SK Dynamo České Budějovice versus SK Sigma Olomouc se hraje v úterý 23. listopadu od 16.00 (rozhodčí Jan Machálek – Ivo Nádvorník, Dan Vodrážka).

Pravděpodobné sestavy
Č. Budějovice: Vorel - Čolič, Havel, Králik, Sladký  - Hellebrand, Hora - Van Buren, Mihálik, Mršič - Bassey. Trenér David Horejš.
SK Sigma: Macík – Látal, Hubník, Poulolo, Zmrzlý – Zahradníček, Breite, Sedlák, Daněk – Růsek, Zifčák. Trenér Václav Jílek.

Další články