Zde může být vaše reklama.

Bronz z Pekingu Gólman Konrád na Hané ukázal medaili

Gólman Konrád na Hané ukázal medaili

foto: Petr Pelíšek

24. 02. 2022 - 21:21

Bronzovou medaili z olympiády dnes na setkání s médii ukázal brankář HC Olomouc Branislav Konrád. Po návratu a nezbytných oslavách už je zpět, trénuje s týmem Mory a měl by být připravený už na dvě utkání, která mančaft v tomto týdnu ještě čekají.

„Let byl dlouhý. Trval asi šestadvacet hodin se všemi přesuny a podobně. Potom jsme v Bratislavě měli oběd se sponzory a olympijským výborem. Pak se jelo otevřeným autobusem po městě, kde bylo hrozně moc lidí. Užili jsme si to,“ přiblížil Konrád program slovenského národního týmu po utkání o bronz. „Olympijská medaile z každého sportu je velmi vzácná. My si toho ceníme, měli jsme dvě – Petra Vlhová zlato a my bronz. Myslím, že jsme překvapili více jak ona, bylo to více nečekané,“ podotkl.

Mora hraje v pátek v Praze proti Spartě, pak v neděli doma s Třincem. V Číně sledoval, jak se Olomouci daří. „Výsledky jsem viděl, většinou ty zápasy byly u nás pozdě v noci. Ale když jsem se probudil, tak jsem se mrkl, jak to dopadlo. Hráli super, poslední zápas byl velmi důležitý a jsem rád, že se klukům povedl. Doufám, že na to navážeme,“ řekl Konrád.

Další články