Zde může být vaše reklama.

Prohra venku Házenkářky DHK Zora podlehly Slavii o sedm branek

Házenkářky DHK Zora podlehly Slavii o sedm branek

foto: Petr Pelíšek

01. 03. 2021 - 17:35

Po dvou výhrách doma cestovaly házenkářky DHK Zora Olomouc v neděli do Prahy. Za soupeře měly Slavii. V předehrávce 22. kola Hanačky prohrály o sedm branek.

Slávistky vedly v duelu druhého a třetího nejlepšího českého týmu doma od první do poslední minuty. Skóre otevřela už ve 29. sekundě Magdalena Svobodová a soupeřkám se ani jednou nepodařilo vyrovnat. Náskok Pražanek rostl, do poloviny prvního dějství vyrostl na šest branek, na konci poločasu už činil sedm gólů. Druhá půle byla vyrovnanější, ale slávistky nepřipustily drama a pouze jednou dovolily Olomoučankám přiblížit se na dostřel čtyř branek. V závěru naopak přidaly, vedly dokonce o osm gólů a dokráčely si k vítězství 32:25.

DHC Slavia Praha – DHK Zora Olomouc 32:25 (21:14)

Rozhodčí: Hájek, Nezbeda. Sedmičky: 5/5:4/3. Vyloučení: 1:5. Hráno bez diváků.

DHC Slavia Praha: Šlejtrová, Koudelková – Holečková, Franková 2, Sudená, Vostárková, Holeňáková, Jačková 7, Míšová 10, Jelínková 1, Fryčáková 1, Svobodová 1, Zimová, Galušková 10/5. Trenér: František Urban.
DHK Zora Olomouc: Haládíková, Polášková – Závišková, Trumpešová 2, Jansová 1, Kapsová, Sovová 2, Kašpárková 6, Přikrylová 6, Krajčovičová, Kuxová 3, Řezníčková, Možíšová, Gajdošíková, T. Fryčáková 1, Možíšová, Kubáčková 4/3. Trenér Libor Malínek.

Další články